Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.11.2009 14:33 - The Circle - новият албум на Bon Jovi!
Автор: hitbox Категория: Музика   
Прочетен: 909 Коментари: 0 Гласове:
0



“Това дали е доза мотивация или предизвикателство?” – пита се сам Джон Бон Джоуви. Хората могат и да си мислят, че човекът, чиято банда е продала над 120 милиона копия от албумите си, свирила е пред десетки милиони фенове по цял свят по време на впечатляващата си 26-годишна кариера, може да си даде почивка поне за малко. Но ще сгрешат. И доказателството е новият албум The Circle, който излиза в България от Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group.

Както се вижда и от заглавието, това е мощно затвърждаване на здравия и в същото време мелодичен рокенрол – запазена марка на бандата от самото начало. Една здрава спойка, която определя музиката им и пази кръга цял.
    
“Заглавието на албума може да има няколко значения” – обяснява Джон. „Някой може да каже, че с този албум направихме пълния кръг. Друг – че кръгът е безкраен. За мен е трудно да вляза в кръг, а още по-трудно – да изляза” – шегува се той. Групата има вече 5 албума за последните 10 години и песни за заобикалящия ни свят във всеки един от тях. И докато не винаги харесват това, което виждат, те се стараят да не приемат и чашата за наполовина празна. От новия сингъл “We Weren’t Born To Follow” до енергичната “When We Were Beautiful” песните са толкова приповдигащи и величествени, като всичко, което досега Джон и Самбора са писали.

Огън бушува и в сърцето на The Circle. “When We Were Beautiful” дели името си и с изключителния документален филм за бандата на режисьора Фил Грифин. Както във филма, така и в песента има изключителна атмосфера и дух. Началните стихове оставят усещането за криза  “The world is cracked/The sky is torn” (Светът е пропукан, небето е разкъсано). “Това е уникална песен” – казва Джон. „Писали сме много хитове, но това е нещо различно, нещо повече. Не исках да захаросвам нещата. Текстът е за истински неща. И като нация, и като държава срещнахме стена. Но идеята е да се опитаме да върнем времената, когато бяхме красиви”.

ПОРЪЧАЙ АЛБУМА НА CD С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

The Circle е продуциран от Джон Шанкс, с който работят и по предните два албума на бандата - Lost Highway (2007) и Have a Nice Day (2005).  Албумът има подчертано позитивна теза, която личи и във всичките парчета и е насочен към хората, които търсят нови посоки в живота си.

Така че The Circle, както и всички останали албуми на Bon Jovi разкрива неприятностите в живота ни и предлага вариант за измъкване.  Пронизващ, емоционален, силен албум – просто трябва да го чуете и на живо, на концертната сцена. В това е силата на Bon Jovi, които неслучайно са свирили на над 2600 концерта по целия свят, пред над 34 милиона фена в над 5о държави.

„Не мога да повярвам, че дори го казвам, но няма търпение отново да тръгнем на път с новия материал.” – въодушевен е Джон Бон Джоуви.

Bon Jovi са на върха повече от 20 години и са признати за една от най-успешните рок групи. В световен мащаб групата, носител на Грами, е продала над 120 милиона копия от своите албуми.

ПОРЪЧАЙ АЛБУМА НА CD С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Траклист:

1. We Weren’t Born To Follow
2. When We Were Beautiful
3. Work For The Working Man
4. Superman Tonight
5. Bullet
6. Thorn In My Side
7. Live Before You Die
8. Brokenpromiseland
9. Love’s The Only Rule
10. Fast Cars
11. Happy Now
12. Learn To Love




Тагове:   албум,   новият,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hitbox
Категория: Музика
Прочетен: 1049964
Постинги: 62
Коментари: 328
Гласове: 39
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол